Website bouwen

wat komt daar bij kijken!

Het bouwen van websites.

Een kunst die veel mensen verstaan. Je buurjongen draait er zijn hand niet voor om en zelfs de plaatselijke drukkerij noemt zich websitebouwer. Er is echter een groot verschil tussen websites en websites. Heb je eenmaal besloten digitaal te gaan dan dient zich direct de volgende vraag aan: wat zet je op jouw website? Welke toepassingen succesvol zijn, is in de eerste plaats afhankelijk van je klanten. Sites die het best weten in te spelen op de wensen en behoeften van de klant, trekken het meeste bezoek. Hierbij moet je afvragen of je op zoek bent naar veel bezoekers of wil je alleen informatie bieden aan je klanten. 

Website zien als een woning.

Je kunt helemaal zelf bepalen hoeveel kamers het heeft, hoe groot de kamers zijn en hoe de indeling zal zijn. Wij zijn de aannemer en jij bepaald wat je wilt en hoeveel verdiepingen je woning heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk; of je nu dubbel glas wilt of glas-in-lood ramen, stenen vloer of een duur wit tapijt wenst. Samen met jou maken wij een plan voor de website. Het idee wat je hebt gaan wij omzetten naar een haalbaar plan en zullen je op weg helpen als dat nodig is. Het bouwen van een website is hetzelfde als een huis, steen voor steen werken we aan het eindresultaat. 

Website leasen.

Je wilt of kunt niet direct een grote investering doen in je website maar je wilt wel state of the art aanwezig zijn op het web. Professionele website lease zou dan een keuze van je kunnen zijn vanaf €29,50 per maand inclusief webhosting en registratie van je domeinnaam |  gebaseerd op 24 mnd. Vraag vandaag nog een offerte aan.

offerte aanvraag website Website lease prijzen

Investeren in je website!

De meeste ondernemers laten een nieuwe website bouwen om de 3 tot 5 jaar. Investering in een nieuwe website bepaalt 3 tot 5 jaar lang hoeveel jij uit je online onderneming haalt. Of jouw onderneming online een succes wordt of verdwijnt in de massa.

Website hosting

Bij een website hoort een goede webhosting.
Veel mensen denken dat een domeinnaam en hosting het zelfde zijn, maar dat is dus niet waar. Hosting is eigenlijk de parkeerplaats die wordt ingehuurd om de website te plaatsen en staat los van de jaarlijkse registratie die je doet voor je domeinnaam

Supersnelle website met ssd hosting

ssd disken hebben tot 10 maal minder tijd nodig om opdrachten te verwerken dan gewone harddisken. Uw website zal veel sneller laden en database queries zullen veel sneller worden uitgevoerd. Full SSD hosting van website en database op enterprise SSD disken geplaatst in hardware raid. Bij alle hosting pakketten zijn de domeinregistratie kosten voor de meest gangbare extenties inbegrepen. Ook onbeperkte mailboxen voorzien van gratis spamfilter en virusscanner zijn gratis en natuurlijk kan u alles makkelijk zelf beheren via ons nederlandstalig controle paneel.

pleskplat2

portfolio

overzicht van diverse websites