Uniek beeldmerk & logo

Het belang van een professioneel en herkenbaar logo wordt vaak onderschat. Consistent gebruik van je logo, lettertypen, kleuren en beeldmateriaal zorgt voor herkenbaarheid en een vertrouwde en professionele uitstraling van je bedrijf. Brandworkx ontwerpt unieke logo’s die aansluiten bij jouw visie en doelgroep.

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat je bedrijf zich professioneel kan presenteren. Binnen de kortste keren kunnen wij een logo ontwerpen dat past bij jouw bedrijf en de diensten of producten die je aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij de doelgroep.

Een logo is het belangrijkste deel van de visuele identiteit van je bedrijf. Het is meer dan alleen en paar letters en een plaatje. Een logo moet passen bij de uitstraling van je bedrijf en moet daarmee 1 geheel vormen. Daarnaast is het doel van een logo dat het voor herkenning zorgt en de doelgroep aanpreekt. Bij Brandworkx hebben wij dit als geen ander begrepen.

Hoe je een logo kunt laten maken

Jouw visie en ideeën vertalen wij naar een uniek en passend logo. Je hebt dus alle zeggenschap in welke kleuren, vormen en lettertypes je graag het logo ziet. Wanneer wij de opdracht binnen krijgen zal deze binnen enkele werkdagen in behandeling worden genomen. We gaan zo snel mogelijk aan de slag om een aantal concept-ontwerpen te maken op basis van jouw wensen en onze creativiteit. Een logo draagt de visie uit van je bedrijf. Het moet dus perfect passen.

Voor professionele kwaliteit!

Om de prijs hoeft je het echt niet te laten. Een logo laten ontwerpen bij Brandworkx kost slechts €250,- excl. BTW.

Waar moet een goed logo ontwerp aan voldoen?